Kalender
Generalforsamling, Klosterlund

Generalforsamling Klosterlund Museum
Tirsdag den 20. marts kl. 19.00 afholdes der generalforsamling i Klosterlund Museum Støtteforening.
Påske frilandsmuseet

Påske på Frilandsmuseet
Tirsdag den 27. marts kl. 10.00-13.00 kan du holde påske med traditionelle påskelege på Frilandsmuseet Herning. Der er forskellige konkurrencer og et påskeværksted, hvor man bl.a. kan lave sit eget...
Rundvisning på Jens Nielsens bondegård

Rundvisning på Jens Nielsens bondegård
Kom forbi Frilandsmuseet Herning, hvor vi søndag den 8. april kl. 11.00-12.30 slår dørene op og giver rundvisning på Jens Nielsens bondegård. Arrangementet koster 50,- og tilmelding er nødvendig.
Fortidsmindedag

Fortidsmindedag 2018: En tur omkring Haderup
Søndag den 22. april kl. 13.00 inviterer vi til Fortidsmindedag ved Museum Midtjylland, hvor vores arkæologer tager interesserede med på en tur gennem Haderups forhistorie. Selve dagen kommer det til...
Billeder Herningsholm

Foredrag – Malerierne på Herningsholm Museum
Lørdag den 5. maj inviterer vi indenfor til foredrag om malerierne på Herningsholm Museum. Dagens foredragsholder, Finn Nielsen, er formand i Historisk Forening for Herning Kommune.
Civilforsvaret

Civilforsvaret på Herningsholm
Mandag den 14. maj kl. 19.00 gentager vi det roste foredrag om Civilforsvaret på Herningsholm. Sidste gang blev det hurtigt udsolgt, så tilmelding er nødvendigt.
Åbent hus, Frilandsmuseet

Åbent hus i Landsbylauget
Kom ned og besøg os, når vi torsdag den 17. maj kl. 10.00-13.00 holder åbent hus i Landsbylauget. Her kan du møde de frivillige og høre mere om hvad de...
Cykeltur

Historie-arkæologisk cykeltur fra Tjørring til Vildbjerg
Kom med på en hyggelig historie-arkæologisk cykeltur fra Tjørring til Vildbjerg søndag den 27. maj. Turen kommer til at indeholde mange stop med spændende beretninger om alt fra jarnalderfund til...
Kildemarked

Klosterlund Kildemarked
Søndag den 10. juni afholdes årets kildemarked på Klosterlund Museum. Her demonstreres gammelt håndværk og der er boder med kunsthåndværk, tekstiler og husflid.
Byvandring

Historisk byvandring i Herning
Torsdag den 14. juni kl. 18.30 er Museum Midtjylland vært for en historisk byvandring i Herning. Turen omhandler Hernings byudvikling i 1800- og 1900-tallet.

Cykelløb på Klosterlund Museum
Kom til cykelløb den 23. juni på Klosterlund Museum når vi gentager successen fra sidste år. Hep på cyklisterne besøg samtidig museet.