Dette arrangement er overstået.

Sangeftermiddag med adventssange på Herningsholm Museum

Lørdag den 9. december 2017 kl. 13.30-15.30
Herningsholm Museum, Viborgvej 72, 7400 Herning

Lørdag den 9. december slår Herningsholm Museum dørene op til en sangeftermiddag, hvor Agnethe Hastrup Pedersen vil bringe os i julestemning med fællessang og historiefortælling i Herningsholms flotte riddersal.

Omdrejningspunktet bliver jul, julefortællinger og advent, og vi vil synge adventssange m.fl. fra højskolesangbogen. Agnethe Hastrup Pedersen, der selv sidder bag klaveret, vil imellem sangene fortælle historier. Med sig på violin har hun denne eftermiddag Bent Larsen.

Efter arrangementet er der mulighed for at få en kop kaffe/the og en småkage. Der vil være mulighed for, at se museets udstillinger, herunder den nye udstilling Når trådene bindes – fra kriger til kræmmer.

Tilmelding: museummidtjylland@museummidtjylland.dk eller 96 26 19 20

Pris: Voksne: Kr. 50. Medlemmer af museets støtteforeninger: Kr. 30. Børn under 18 år: Gratis.