Jul på Klosterlund Museum

Lørdag den 25. november og søndag den 26. november 2017 kl. 10.00-16.00
Klosterlund Museum, Kragelundvej 6A, 7442 Engesvang

Endnu en jul nærmer sig og endnu en gang byder Klosterlund Museum, Klosterlund Museumsforening, Lokalhistorisk Forening i Engesvang samt mange frivillige deltagere velkommen til en aktiv weekend med mange juleforberedelser. Gården Klosterlund vil for et par dage være præget af juleaktiviteter for både børn og voksne.

Sammen med Bent Liltorp og Jens Poulsen kan man lave en fin lille dekoration med æbler i voks. Hos Lokalhistorisk Forening kan man klippe julepynt efter gamle modeller og pynte juletræet. Man kan også bage pebernødder med Brit Vestergaard. Uldgruppen på Klosterlund laver en spændende aktivitet med nålefiltet julepynt i kageforme.

Rosa Olesen bager rigtige æbleskiver. Bodil Sørensen fremstiller strømpenisser og trolde. Der bliver naturligvis også mulighed for at gøre en god julehandel, da Alice Liltorp og Bende Højlund laver juledekorationer og adventskranse. Jørn Nielsen sælger pyntegrønt på gårdspladsen. Han medbringer ligeledes en halmkrans-binder.

Harly Sørensen drejer snurretoppe. Jette Tejlmand udstiller glaskunst. Lene Kallesøe og Mona Fisker viser nisser og juleting. Gunner Nielsen fra Silkeborg viser knive og skåle i træknuder. Bente Jensen udstiller juleting i naturmaterialer, moskurve til kirkegården og dørkranse. Hanne Lindhartsen udstiller forskellige former for pileflet, kurve og udendørspynt. Anne Strøm medbringer strikkevarer. Knud Bartnik viser sine flotte træ ting frem. Kathrine Plett medbringer hælede dyr og baby uroer.

I museets lille beskedne butik er der gode gaveideer, som bøger og keramik.

Entré: 50 kr. Gratis adgang for medlemmer af Klosterlund Museumsforening og børn under 18 år.