Dette arrangement er overstået.

Sommerfest på Vester Palsgaard Skovmuseum

Søndag den 20. august 2017 kl. 10.00-17.00
Vester Palsgaard Skovmuseum, Palsgårdvej 9, 7362 Hampen

Kulturhistorisk marked med demonstration af gammelt håndværk og boder med kunsthåndværk, tekstiler og husflid.

Igen i år byder sommerfesten ved Vester Palsgaard Skovmuseum på spændende boder og aktiviteter.

Massere af aktiviteter for børn og unge: Børnene kan bage snobrød og male på sten. Museumsinspektør Brit Vestergaard kærner smør. Her må børnene naturligvis gerne give en hånd med, da det nemlig var børnenes arbejde at kærne smør.

Harly Sørensen vil dreje snurretoppe og Bodil Sørensen vil fremstille trolde.

Nørre Snede Husflidsforening er repræsenteret ved Marny Rasmussen og Helny Bartnik. Lene Kallesøe og Mona Fisker viser flotte kreative husflidsvarer frem.

Gyvelborg Besøgsgård er også med og fortæller om sit virke og byder på smagsprøver fra gårdbutikken.

Tekstil formidler Maria Lind Heel viser teknikken nålebinding. Kirsten Boldt viser malerier og værker i drivtømmer og underviser børn i stenmaling. Bodil Jørgensen medbringer krukker med decoupage. Lis Jensen viser malerier.

Kirsten Olesen fra Kridthuset i Ikast viser sine Unika smykker frem.

Jan Lykke viser sine flotte knive frem og Bente Lykke viser sine kreative evner med filt.

De kreative damer fra Seniorlandmændene fra Herning viser forskellige teknikker indenfor kniplinger og orkis. Landmændene medbringer en malkemaskine.

Børstenbinder Conny Kristensen medbringer flotte børster og koste til enhver lejlighed. Trædrejer Knud Bartnik viser sine flotte træ-figurer.

Alle museets støtteforeninger og børn under 18 år har gratis adgang. Øvrige: 50,- kr.