Sangeftermiddag og anemonedag

Lørdag den 21. april kl. 14.00-15.30
Herningsholm Museum,  Herregårdsparken 1, 7400 Herning

Lørdag den 21. april slår Herningsholm dørene op til sangeftermiddag og plukning af årets første anemoner. Denne eftermiddag byder Agnethe Hastrup Pedersen op til fællessang og historiefortælling i Herningsholms flotte riddersal, hvor årets tema bliver forår og anmoner.

Efter fællessang serverer de frivillige i Herningsholmlauget kaffe/the og småkager. Vi afslutter eftermiddagen med at plukke anemoner i den smukke herregårdspark.

Da der kun er et begrænset antal billetter til rådighed er tilmelding nødvendig. Tilmelding kan ske på museummidtjylland@museummidtjylland.dk eller telefon 96 26 19 00 senest fredag den 20. april.

Pris: Voksne: Kr. 50. Medlemmer af museets støtteforeninger: Kr. 30. Børn under 18 år: Gratis.