Fortidsmindedag 2018: En tur omkring Haderup

Søndag den 22. april kl. 13.00-15.00
Vormstrupvej 7, 7540 Haderup

Kom med på en tur gennem Haderups forhistorie når arkæologerne fra Museum Midtjylland inviterer til Fortidsmindedag d. 22.april.

Til foråret starter Museum Midtjylland med undersøgelserne forud anlæggelsen af Haderup Omfartsvej og vil derfor tage lejligheden til at kaste mere lys på Haderup Sogns spændende og alsidige forhistorie.

Rundvisningen er en kør-selv tur og vi starter ved den eneste jættestue i museets ansvarsområde. Jættestuen, som ligger utroligt smukt ud mod Karup Å, tæt på et væddested. Den er en af de allertidligste monumenter på vores breddegrader og den indeholdte både begravelser og keramikofre.

På selve dagen kommer det til at foregå ude i det fri, så medbring fornuftigt tøj til vejrforholdene.
Alle er velkomne til en hyggelig eftermiddag.

Turen starter kl. 13 ved jættestuen, beliggende mellem Vormstrupvej 7 og 9, 7540 Haderup og varer ca. 2timer.

Mere information om fortidsmindedagen følger.

Tilmelding er ikke nødvendigt og arrangementet er gratis.