Dette arrangement er overstået.

Guld og Grønne økser i Boest

Tirsdag den 14. november 2017 kl. 19.00-21.00
Herningsholm Museum, Viborgvej 72, 7400 Herning

Foredrag af museumsinspektørerne Constanze Rassmann og Søren Timm Christensen

Museet var i 2015 for en kort bemærkning – i verdenspressen med det fantastiske øksefund fra Boest. Lige inden sommerferien 2016 var arkæologerne fra museet, samt et hold fra Lieden Universitet i Holland, tilbage i Boest for at undersøge fundstedet nærmere. De fine grønne økser og det glimtende guld er og bliver jo noget helt særligt, men fundomstændighederne har også vist sig at være exceptionelle. Foredraget handler om resultaterne af disse udgravninger og de perspektiver, som fundet har for vores opfattelse af bronzealderen i Midtjylland.

Entre kr. 50,- (Kr. 30,- for medlemmer af museumsforeningen) inklusiv kaffe og kage.

Tilmelding til museummidtjylland@museummidtjylland.dk